БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА ОНЛАЙН

БЪРЗИ СРОКОВЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕ

7% ОТСТЪПКА ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИНА

Нестандартни матраци

Изработване на не стандартни матраци и легла по заявка

Стандартният матрак или топ матрак има правоъгълна форма и ширина 72, 82, 90, 100, 114, 120, 140, 144, 150, 160, 164, 180 см; стандартна дължина 186 при еднолицевите, 190, 200 см.

Всички останали размери се явяват нестандартни. Ако не сте намерили необходимия за вас размер в списъка на стандартните размери, посочени на нашия сайт – позвънете ни на телефон 032/ 67 46 56.


 Ние от матраци ЕЛИТЕ можем да изработим матрак всякакъв размер!

На нашия сайт са показани над 30 модела матраци. Но въпреки всичко ако не сте намерили необходимия за вас модел матрак, ние можем да изработим всеки модел, по ваш индивидуален проект. Стойността се калкулира индивидуално и след консултания с наш специалист производство и продажби.
Можете да изберете от всички материали, с които разполагаме и да направите своя уникален матрак, съобразен с вашите изисквания.
Ако ви е необходим кръгъл, квадратен или матрак във формата на трапец, ние с радост ще ви помогнем в избора на подходящ модел за изработката на вашия нестандартен матрак.

За поръчка на матрак с нестандартна форма е необходимо да ни изпратите чертеж по e-mail на адрес: eliteood@gmail.com, с точни указания на всички размери.


Срок на изработка на всички нестандартни матраци от 2 до 15работни дни, зависи от сложността и формата на матрака.

Стойността се изчислява индивидуално.


Леглата и Базите също може да се изработят с индивидуални размери.


Екипът на матраци ЕЛИТЕ може да ви помогне да сбъднете своите интериорни решения в спалнята.Онлайн магазин
Елите © 2018