БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА ОНЛАЙН

БЪРЗИ СРОКОВЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕ

10% ОТСТЪПКА ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИНА

Матраци

Ние смятаме, че хубавият сън може да бъде постигнат само и единствено благодарение на качествен матрак, който да пасва перфектно на формата на тялото. С навлизането на нови технологии в производството на матраци бързо се промениха и изискванията за качество, здравина и удобство. Нашата цел е да предлагаме единствено висококачествени матраци, които идеално да отговарят на изискванията на клиента и едновременно с това да бъдат перфектния избор при съотношението цена/качество. Повече от 19 години, нашите специалисти полагат внимание към всеки детайл, усъвършенстват и създават нови модели матраци, които бързо завладяха българския пазар. Нашата цел е да предлагаме единствено най-доброто на нашите клиенти, затова и непрестанно се стремим да използваме нови технологии, които да правят матраците ни още по-добри. В нашия каталог ще откриете матраци подходящи за всеки човек, вкус и бюджет. Предлагаме богато разнообразие от двулицеви, детски, топ и еднолицеви матраци. За хората, които харесват матраците с пружини предлагаме и най-новите модерни механизми тип „Бонел“. Ако харесвате матраци без пружини, то ние ще ви предложим над 10 вида матраци, които нежно ще паснат по линията на тялото ви. С матрак ЕЛИТЕ ще сте винаги отпочинал и няма да чувствате абсолютно никакво напрежение на сутринта. Съня е най-хубавата почива, отдайте му се с матрак ЕЛИТЕ.

 ГРАНД Еднолицев пружина с кокос

188,00 лв. Без данък 188,00 лв.

Матрак Гранд съчетава в себе си надеждна и трайна пружинна система „Бонел” и натурални твърди влакна от кокосов орех. Комбинацията на тези два материала гарантират правилна опора и средна твърдост на матрака.Целият пакет от тези два продукта е покрит с твърда вата изолатор, спанбонд и е поставен в кутия от полиуретан.Матракът има вградена рамка изработена от стабилна шлайфана ОСБ плоскост, ор..

БАЛАНС Еднолицев пружина

156,00 лв. Без данък 156,00 лв.

Пружинният пакет тип „Бонел” е най-широко разпространен в света на матраците. Всяка пружина е термично обработена за по-добра устойчивост и трайност. По този начин се елиминира появата на ръжда по тях. Целият пакет е изолиран по повърхността си от плътна твърда вата, спанбонд и кутия от полиуретан. Матрак БАЛАНС е покрит с дамаска от жакард прошита с мека вата, слой ..

БАЛАНС ПОДСИЛЕН Еднолицев пружина подсилен

188,00 лв. Без данък 188,00 лв.

Пружинният пакет тип „Бонел” е най-широко распространен в света на матраците, специалното подсилване с ленти гарантира дълъг живот на матрака. Всяка пружина е термично обработена за по-добра устойчивост и трайност. По този начин се елиминира появата на ръжда по тях. При по-интензивни натоварвания или просто за да направите матрака по-твърд, изберете „Баланс Подсилен”, така ще получите дъ..

БАМБУК МЕРИНО

180,00 лв. Без данък 180,00 лв.

Двулицев матрак от високоеластична пяна HR– изкуствен латекс и слой мемори пяна Матрак Бамбук Мерино от ЕЛИТЕ е идеалният препоръчан от специалисти ортопедичен матрак, при проблеми с гърба и кръста. Ядрото на матрака се състои от високоеластичен изкуствен латекс HR – това е дълготраен и издръжлив материал, притежава уникална молекулярна структура с разпускащ ефект и подобрява кръвообръщението. Ма..

Бордо Лукс HR 35 със 7 зони

100,00 лв. Без данък 100,00 лв.

Двулицев матрак от високоеластична пяна HR– изкуствен латекс НАЙ-ПРОДАВАНИЯ МОДЕЛ ДВУЛИЦЕВ МАТРАК БЕЗ ПРУЖИНИДвулицев матрак БОРДО ЛУКС HR 35  е ортопедичен и  анатомичен матрак с масажиращ и релаксиращ ефект. Благодарение на прецизните прорези по повърхността на матрака вие ще се насладите на мекота и масаж по време на сън. Ядрото от изкуствен латекс притежава висока устойчивост в сл..

ВИЗАЖ Еднолицев покет с пенолатекс

298,00 лв. Без данък 298,00 лв.

Еднолицев матрак с „Покет” пружини и пенолатексМатрак ВИЗАЖ се състои от отделни пружинки, опаковани в джобчета от не тъкан текстил, това позволява да се разпредели натоварването равномерно по повърхноста му. На оказания натиск всяка пружина реагира независимо давайки сигурност на всяка част от вашето тяло.  Покет пакета е облицован с  нетъкана тъкан и двуслойна мека термовата, обвит в к..

ВОУГ Еднолицев матрак покет с мемори

282,00 лв. Без данък 282,00 лв.

Матрак ВОУГ се състои от отделни бонели, опаковани в джобчета от не тъкан текстил, това позволява да се разпредели натоварването равномерно по повърхноста му. На оказания натиск всяка пружина реагира независимо давайки сигурност на всяка част от вашето тяло. Покет пакета е облицован с нетъкана тъкан и двуслойна мека термовата, обвит в кутия от полиуретан за допълнителн..

ГРАНД ПОДСИЛЕН Еднолицев пружина подсилен с кокос

215,00 лв. Без данък 215,00 лв.

Най- широко разпространения пружинен пакет за матраци „Бонел” е допълнен с плътни ленти полиуретан, това не позволява на пружините да се деформират, матракът ви служи изключително дълго време и запазва функциите си. Кокосовата вложка допринася за по-голяма твърдост и устойчивост на матрака, подобрява циркулацията на въздуха и извежда влагата от матрака. Целият пакет е изолиран по повърх..

Двулицев Екзотик

120,00 лв. Без данък 120,00 лв.

Двулицев матрак от полиуретан и кокосови вложки  Ядро тип „сандвич” – сърцевина от полиуретан с натурална кокосова вложка от двете страни. Естествената твърдост на кокоса придава на матрака допълнителна плътност и дълготрайност, регулира микроклимата и отвежда излишната влага навън. Благодарение на плътното ядро от пяна и натуралните кокосови вложки матрак "Екзотик" е с висока степен на ..

Двулицев Конфор

106,00 лв. Без данък 106,00 лв.

Двулицев матрак „Бонел” с два метални пръстена Матрака се състои от най-надеждните и трайни биконусни пружини, които са термично обработени за по-голяма устойчивост. Цялата система от непрекъснати пружини представлява един цял пакет, който не позволява скъсване и деформация. Два метални пръстена стягат пружинния блок, като запазват неговата цялост и гарантират дълготраен живот на матрака.Цели..

Двулицев Конфор Лукс

240,00 лв. Без данък 240,00 лв.

Двулицев матрак „Бонел” с два метални пръстена и полиуретан от двете страни Пружинният блок „Бонел” се състои от биконусни пружини, съединени помежду си чрез редове метални завивки. Бонел системата представлява един цял пакет, който не позволява скъсване и деформация. Два метални пръстена стягат пружинния блок, като запазват неговата цялост и гарантират дълготраен живот на матрака.  Пакетът ..

Двулицев Конфор подсилен

199,00 лв. Без данък 199,00 лв.

Двулицев матрак „Бонел” с два метални пръстена и подсилване По редовете на биконусните пружини, които са термично обработени за по-голяма устойчивост, се поставят ленти от полиуретан. Те гарантират по-дълъг живот на пружините, като го пазят от деформация, увеличават степента му на твърдост. Двата метални пръстена обгръщащи целия пакет от непрекъсната пружина го правят издръжлив дори и при сил..

Показани са от 1 до 12 от 37 (4 страници)

Онлайн магазин
Елите Пловдив © 2019