ЗА НАС

 Основната задача на Фабрика за матраци ЕЛИТЕ е да дарява комфортен сън. За това ние използваме само екологични материали, които отговарят на международни стандарти за опазване на здравето и екологичната безопастност.Имайки предвид желанията на нашите клиенти, ние произвеждаме повече от 20 модела матраци Елите по стандартни и размери на клиента. Нестандартните размери произвеждаме бързо и в кратки срокове. Матраците са различни по външен вид, степен на твърдост, съдържание и цена. Специалистите водят строг контрол на готовата продукция.

Всеки матрак , изработен при нас е продукт с най-високо качество. От 1998 година екипът ни от специалисти се отнася с респект към факта, че човек прекарва 1/3 от живота си в почивка или сън върху своето легло. Вашата нужда от това е вдъхновение при нас. Произвеждайки нови модели матраци, ние гарантираме хармония и уют в спалнята ви.
Целият работен процес на нашите специалисти се осмисля от това да осигурим сладък сън през нощта и усмихнато утро, за да е ползотворен денят ви.
Тъй като по външен вид повечето модели матраци не се различават един от друг, за хората които търсят качествен матрак и здравословен спокоен сън е трудно да се ориентират в избора на матраци ЕЛИТЕ: Свържете се с нас на 0887 221202, 0331 67550, или на eliteood@gmail.com, за да получите професионална консултация от наш служител.

 

 

Изберете българското с утвърдено качество и атрактивна цена от матраци Елите.

 

 

КОМПОНЕНТИ НА ОРТОПЕДИЧНИЯ МАТРАК

За да се избере правилно ортопедичен матрак е необходимо да обърнете внимание на елементите, от които той се състои, а за избора на тяхното съчетание ние ще ви помогнем. Независимо от моделите, матраците на „ЕЛИТЕ“ се състоят от три основни елемента:

 

ЗА ФИРМАТА

 

 

Основна задача на Фабрика за матраци ЕЛИТЕ е да дарява комфортен сън. Затова ние използваме само екологични материали, които отговарят на международни стандарти за опазване на здравето и екологичната безопасност. Имайки предвид желанията на нашите клиенти, ние произвеждаме матраци по поръчка   повече от 20 модела по стандарти и размери на клиента. Матраците са различни по външен вид, степен на твърдост, съдържание и цена. Специалистите ни водят строг контрол на готовата продукция. Всеки матрака, изработен при нас, е продукт с най-високо качество. От 1998 година екипът ни от специалисти се отнася с респект към факта, че човек прекарва 1/3 от живота си в почивка или сън върху своето легло. Вашата нужда от това е вдъхновение за нас. Произвеждайки нови модели матраци, ние гарантираме хармония и уют в спалнята ви. Целият работен процес на нашите специалисти се осмисля от това да осигурим сладък сън през нощта и усмихнато утро, за да е ползотворен денят ви. При нас ще откриете и нестандартни матраци.


Изберете българското с утвърдено качество и атрактивна цена от матраци ЕЛИТÉ.

  • eliteood@gmail.com
  • 0887 221202 0331 67550
  • гр. Асеновград, бул. България 179.

МАТРАЦИ

матраци

Матраци Елите - матраци, матраци пловдив, производство на матраци, евтини матраци