БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА ОНЛАЙН

БЪРЗИ СРОКОВЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕ

10% ОТСТЪПКА ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИНА

За Нас

Основната задача на Фабрика за матраци ЕЛИТЕ е да дарява комфортен сън. За това ние използваме само екологични материали, които отговарят на международни стандарти за опазване на здравето и екологичната безопастност.
Имайки предвид желанията на нашите клиенти, ние произвеждаме повече от 20 модела матраци по стандартни и размери на клиента. Нестандартните размери произвеждаме бързо и в кратки срокове. Матраците са различни по външен вид, степен на твърдост, съдържание и цена. Специалистите водят строг контрол на готовата продукция.

Всеки матрак, изработен при нас е продукт с най-високо качество.
От 1998 година екипът ни от специалисти се отнася с респект към факта, че човек прекарва 1/3 от живота си в почивка или сън върху своето легло. Вашата нужда от това е вдъхновение при нас. Произвеждайки нови модели матраци, ние гарантираме хармония и уют в спалнята ви.
Целият работен процес на нашите специалисти се осмисля от това да осигурим сладък сън през нощта и усмихнато утро, за да е ползотворен денят ви.
Тъй като по външен вид повечето модели матраци не се различават един от друг, за хората които търсят качествен матрак и здравословен спокоен сън е трудно да се ориентират в избора на матраци ЕЛИТЕ:

 1.  Използваме непрекъснат пружинен блок "Бонел" с 5 навивки на всяка пружина.
  "Бонелите" с 4 навивки позволяват да се икономисат 10% от стойноста на матрака, който не може да се нарече ортопедичен, тъй като не притежава оптимална устойчивост. Нормалният матрак трябва да бъде с дебелина не по-малко от 17-18 см, а още по-добре ако е 19-22 см. Обърнете внимание дали дебелината не е допълнена само с пълнеж, за целта не много силно стиснете матрака от двете страни - дебелината му не трябва да бъде по-малка от 15 см.
 2.  Пружинния блок "Бонел" е с нормална плътност и гъстота, матрака не се огъва облегнат на стена повече от 25 см.
 3.  Ние използваме качествени напълнители, като: термо мека вата, латексиран термо филц и натурален кокос, а не обикновена и тънка вата.
 4.  Грамажа на латексирания филц е от съществено значение за матраците с пружини. Ние използваме 1000 гр/кв.м, той действа като по-добър изолатор.
 5.  Дамаските на матраци "Елите" ООД са релефни и капитонирани с разстояние между фигурите много по-малко от 20 см, каквото е изискването за качествено прошита дамаска. Устойчиви на протриване, с времето не се разтягат и деформират.
 6.  Висококачествен белгийски памучен трикотаж за матраци. Особено преплитане на нишките допринася за прекрасен въздухообмен и изключва възможност от развитие на микроорганизми, материята е приятна и нежна на допир.
 7.  Еднолицевите матраци, които произвеждаме са доказани със своята здравина и издръжливост. При тях именно основата и оребряването са от съществено значение.

Затова ние не крием рамката с тънка подплата, защото тя е изработена от висококачествени материали и трябва да се види.
Рамката на еднолицев матрак ЕЛИТЕ се състой от плоскост от пресована дървесина ОСБ и обработена, гладка основа от смърч, най-устойчивият дървен материал.

Изберете българското с утвърдено качество и атрактивна цена от матраци ЕЛИТЕ.

КОМПОНЕНТИ НА ОРТОПЕДИЧНИЯ МАТРАК

За да се избере правилно ортопедичен матрак е необходимо да обърнете внимание на елементите, от които той се състои, а за избора на тяхното съчетание ние ще ви помогнем. Независимо от моделите, матраците на „ЕЛИТЕ“ се състоят от три основни елемента:

 • - Основа (пружинна или непружинна)
 • - Подложка
 • - Дамаска


КОЛКО ВРЕМЕ СПЯТ ЗНАМЕНИТОСТИТЕ И КОЛКО ВИЕ ТРЯБВА ДА СПИТЕ?

Средно ние прекарваме в леглото си от 5 до 8 часа в денонощие. В резултат на това се изнизва 1/3 от живота ни. Повечето се стряскат от тези цифри и за да си свършат намислените задачи пестят от съня. На някои това се е отдавало: Леонардо да Винчи е спал само 15 минути, полагайки глава на възглавницата на всеки 4 часа. Изобретателят Томас Едисон е почивал максимум 5 часа. А когато питали Мадона дали и е оставало време за пълноценна почивка, тя отговаряла „В гроба ще си доспим!“.

Изводът е прост, Вие на трябва да подражавате на другите хора и да изстисквате от себе си свръхусилия, за да икономисате още час. Спете толкова, колкото ви е нужно, за да се наспите. За краткоспящите нормата е 3 часа, с дългоспящите- 12 часа. Грижете се за своя организъм и спете спокойно!


За фирмата

Основна задача на Фабрика за матраци ЕЛИТЕ е да дарява комфортен сън. Затова ние използваме само екологични материали, които отговарят на международни стандарти за опазване на здравето и екологичната безопасност. Имайки предвид желанията на нашите клиенти, ние произвеждаме повече от 20 модела матраци по стандарти и размери на клиента. Матраците са различни по външен вид, степен на твърдост, съдържание и цена. Специалистите ни водят строг контрол на готовата продукция. Всеки матрака, изработен при нас, е продукт с най-високо качество. От 1998 година екипът ни от специалисти се отнася с респект към факта, че човек прекарва 1/3 от живота си в почивка или сън върху своето легло. Вашата нужда от това е вдъхновение за нас. Произвеждайки нови модели матраци, ние гарантираме хармония и уют в спалнята ви. Целият работен процес на нашите специалисти се осмисля от това да осигурим сладък сън през нощта и усмихнато утро, за да е ползотворен денят ви. Тъй като по външен вид повечето модели матраци не се различават един от друг, за хората, които търсят качествен матрак и здравословен спокоен сън е трудно да се ориентират в избора от продукти, предлагани на пазара. Ще акцентираме върху най-важните моменти при изработката на матраци ЕЛИТЕ:

 1. Използваме непрекъснат пружинен блок „Бонел“ с 5 навивки на всяка пружина. „Бонелите“ с 4 навивки позволява да се икономисат 10 % от стойността на матрака, който не може да се нарече отропедичен, тъй като не притежава оптимална устойчивост. Нормалният матрак трябва да бъде с дебелина не по-малко от 17-18 см, а още по-добре ако е 19-22 см. Обърнете внимание дали дебелината не е допълнена само с пълнеж, за целта не много силно стиснете матрака от двете страни- дебелината му не трябва да е по-малко от 15 см.
 2. Пружинният блок „Бонел“ е с нормална плътност и гъстота, матракът не се огъва облегнат на стена повече от 25 см.
 3. Ние използваме качествени напълнители като: термо мека вата, латексиран термо филц и натурален кокос, а не обикновена и тънка вата.
 4. Грамажът на латексирания филц е от съществено значение за матраците с пружини. Ние използваме 1000 гр/кв.м, той действа като по-добър изолатор.
 5. Дамаските на матраци „Елите“ ООД са релефни и капитонирани с разстояние между фигурите много по-малко от 20 см., каквото е изискването за качествено прошита дамаска. Устойчиви на протриване, с времето не се разтягат и деформират.
 6. Висококачествен белгийски памучен трикотаж за матраци. Особеното преплитане на нишките допринася за прекрасен въздухообмен и изключва възможност от развитие на микроогранизми, материята е приятна и нежна на допир.
 7. Еднолицевите матраци, които произвеждаме, са доказани със своята здравина и издръжливост. При тях именно основата и оребряването са от съществено значение. Затова ние не крием рамката с тънка подплата, защото тя е изработена от висококачествени материали и трябва да се види. Рамката на еднолицев матрак ЕЛИТЕ се състой от плоскост от пресована дървесина ОСБ и обработена, гладка основа от смърч, най-устойчивият дървен материал. Изберете българското с утвърдено качество на атрактивна цена от матраци ЕЛИТЕ.

Онлайн магазин
Елите Пловдив © 2019